ДФА 39 АДИТИВ ЗА ДИЗЕЛ 50 мл

ден 120,00
На залиха
SKU
2506
ДФА 39 АДИТИВ ЗА ДИЗЕЛ 50 мл
Одмрзнувач на гориво за дизел. Се врзува за водата на дното од резервоарот. Одмрзнува и штити од смрзнување. Едно пакување доволно за 60 лит. гориво
Write Your Own Review
Ваше мислења за:ДФА 39 АДИТИВ ЗА ДИЗЕЛ 50 мл
© 2018 Мак Орбитал