К2 ОИЛ СТОП ЛЕАК 50МЛ

ден 290,00
На залиха
SKU
2308
К2 ОИЛ СТОП ЛЕАК 50МЛ
Извонредно високо концентриран маслен адитив кој спречува протекување на маслото на сите моторни возила(бензин,дизел,плин),менувачи,трансмисија,диференцијал и хидроулични машини.Ја обновува еластичноста и оригиналните особини на истрошените затворачи.Можи да се меша со сите видови на масла.Безбеден за катализатор и ДПФ филтер
Write Your Own Review
Ваше мислења за:К2 ОИЛ СТОП ЛЕАК 50МЛ
© 2018 Мак Орбитал